Speciale tripjes: Magische Honeymoon

Te combineren met één van onze reizen

Wat uw wensen en dromen ook zijn, wij willen ze graag laten uitkomen.

Gaat u op huwelijksreis en wilt u een van Go Indo’s droomlocaties bezoeken? Zeilen op uw privéboot langs de mysterieuze Komodo eilanden? Aanmeren bij verlaten paradijselijke eilanden en samen de onderwaterwereld verkennen voor de kust? Of droomt u van een roadtrip langs stranden, watervallen en ongerepte natuur in het authentieke Lombok? Wat uw wensen en dromen ook zijn, wij willen ze graag laten uitkomen. Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan voor een onvergetelijke huwelijksreis.   

Reserveer deze reis & ontvang alle informatie per email

Deze speciale trip kunt u boeken in combinatie met een reis. Via onderstaand formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw persoonlijke reis + eventuele speciale trips. Wilt u het reisaanbod bekijken? Klik dan hier.

  Van
  Tot en met
  Wilt u dat wij uw internationale vluchten boeken?

  Robinson CrüsoeDuiken in Komodo Nationaal ParkMagische Honeymoon

  Reisinformatie

  Betalingsregelingen

  Een persoonlijke reis aanvragen is geheel vrijblijvend. Na aanvraag ontvangt u een reisvoorstel per e-mail. Indien tevreden, kunt u het reisvoorstel eventueel laten aanpassen of reserveren. Indien u het reisvoorstel wilt reserveren, dient u 20% van de gehele reissom over te maken naar Go Indo. Dertig dagen voor vertrek dient u de gehele reissom te betalen.

  Annuleringsregelingen

  Tekst volgt wanneer vergunningen aangeschaft zijn.

  Zekerheden

  Go Indo is aangesloten bij de verplichte verzekeringen en bevat de vergunningen die u een zekere reis garanderen. U kunt meer lezen over de verzekeringen waar Go Indo bij aangesloten is en de vergunningen van Go Indo inzien in verzekeringen & vergunningen (link).

  Persoonlijke reisverzekering

  Tekst volgt wanneer vergunningen aangeschaft zijn.